Welkom op de site van Dive Seduction Driessen

U heeft geen flash-player. Als u onze site toch optimaal wilt kunnen bekijken, kunt u die hier gratis downloaden. Als u dat niet wilt, kunt u hieronder verder lezen.

Meer informatie

U wilt meer informatie over wat Dive Seduction Driessen voor u kan betekenen?

Pak de telefoon:

(+31) (0) 75 6411693
(+31) (0) 6 50500372

Of mail uw vraag naar:

diveseduction@3sun.nl

Sportduiken is een bijzondere ervaring.

Iedereen kan het leren. Maar weet wel wat u doet! Doe het maximaal veilig en in uw eigen tempo, privé of met een groepje. Bij Dive Seduction Driessen. Onzeker of twijfelaar? Een uitprobeerlesje/duikje kan ook. Neem gerust contact op. Het kost niets.

Dive Seduction Driessen biedt opleidingen vanaf het prille begin tot vergevorderd. Neem contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Gratis onderwaterfoto!

Na het behalen van uw 1-sters brevet bij Dive Seduction Driessen ontvangt u een gratis onderwaterfoto van uzelf, genomen in een helder duikwater naar keuze.

Instructeur Hans Driessen

Als u in zee gaat met Dive Seduction Driessen krijgt u les van sportduikinstructeur Hans Driessen. Even voorstellen. Ik ben een fervent duiker, woonachtig in Noord-Holland. Duiken is mijn hobby, mijn passie. Ik duik sinds 1974 en heb dus meer dan 26 jaar duikervaring.
Ik heb in de loop der jaren gedoken in de vele binnenwateren van Nederland (zowel zoet als zout), in de Noordzee, het Skagerak, de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Indische Oceaan en de Zuid Chinese Zee. Inmiddels ben ik als instructeur aangesloten bij: de Nederlandse Onderwatersport Bond, National Association Underwater Instructors en Divers Alert Network.

Duiken is een levenservaring.

Duiken is een levenservaring die ik graag met een ieder wil delen. Zin om het eens een keer te proberen? Ooit gedoken tijdens een buitenlandse vakantie en behoefte aan een opfriscursusje? Nog een modulaire aftekening nodig van een internationale organisatie? Neem contact op!

Cursus op maat

Een cursus van Dive Seduction Driessen wordt in overleg samengesteld en is dus altijd precies op maat!

Uitgebreid aanbod

Dive Seduction Driessen heeft een uitgebreid aanbod. Dive Seduction Driessen biedt opleidingen vanaf het prille begin van het sportduiken tot ver voorbij Divemaster (3-sters NOB) en Advanced Resque.

Modulaire aftekeningen

Ook voor modulaire aftekeningen van bijna alle internationale organisaties (NAUI, PADI, SSI, IDD, IADS, DAN, CMAS, NOB) kunt u bij Dive Seduction Driessen terecht.

Try-out

Verder verzorgt Dive Seduction Driessen, speciaal voor mensen die het sportduiken eens willen proberen, try-outs (gratis!).
Refresh-dive. Voor hen die ooit gedoken hebben, maar hun kennis willen opfrissen, heeft Dive Seduction Driessen de mogelijkheid tot refresh-dives.

Overige info

Zowel individueel als in groepsverband.
Voor iedereen van 15 tot 70 jaar.
Kosten overeen te komen naar aanleiding van wensen en eventueel voorgelegde (sport)duikbrevetten.
Fysieke medische keuring voorafgaande aan de praktijksessies is verplicht.
Voor logistieke en materiële zaken kan gezorgd worden.
Lestijden op afspraak.

Duiken is een bijzondere ervaring.

Het is avontuurlijk en grensverleggend. Het is een sport die overal op de wereld te beoefenen is, en overal is het weer net even anders.

Duiken is eenvoudig te leren.

In principe is het alleen maar ademhalen onder water. Als u weet wat u wilt en doet wat u al weet, dan komt u een heel eind. Dive Seduction Driessen helpt u graag op weg.

Ontdek de onderwaterwereld.

Een waarschuwing is hier wel op zijn plaats; bijna iedereen die er mee begint, raakt eraan verslaafd.